Uw processen draaien buiten kantooruren…

1 september 2014

Natuurlijk draait u ook liever uw systeemprocessen buiten kantooruren. In deze ideale situatie hoeven uw medewerkers niet te wachten tot administratieve wijzigingen verwerkt zijn en hebben ze minder last van vertragingen.
Deze ideale situatie kunt u nu bereiken met de ‘batchjobexecuter’ van Triple S unlimited. Het is een oplossing om de processen met het administratiesysteem BizTrack te stroomlijnen. Het systeem kent diverse processen die nodig zijn bij het voeren van een polis- of beleggingsadministratie. Deze processen variëren van prolongatie en rekening-courant tot het incasso- en dividendproces.
Omdat het draaien van de verschillende processen veel doorlooptijd kost en een aantal processen in de juiste volgorde, afhankelijk van elkaar draaien, heeft Triple S de ‘batchjobexecuter’ ontwikkeld. Deze maakt het mogelijk om meerdere processen in te plannen op een later tijdstip zodat er tijdens kantooruren geen tijd verloren gaat aan wachten op de uitkomsten van de processen. Periodieke processen kunt u met de batchjobexecuter voor een heel jaar inplannen.
De Batchjobexecuter is beschikbaar voor alle processen binnen BizTrack en kan enkel door geautoriseerde medewerkers ingesteld worden.

Voordelen van de batchjobexecuter:
· Inplanfunctie aanwezig, zodat u ook kunt inplannen buiten kantoortijden
· Mogelijkheid tot inplannen van meerdere processen
· Geen wachttijd voor uw medewerkers
· Geen vertraging en overbelasting van het systeem tijdens kantooruren
· Elke job geeft een controleverslag met de status van de uitgevoerde verwerking per polis