Over Triple S unlimited

Help financial service organizations in optimizing their internal and commercial processes by developing
smart solid software using proven building blocks.

Agile- en scrum-methode om snel uw doelen te bereiken

Geen klant is hetzelfde, dus ook de projecten verschillen. Een quick-scan van uw bedrijfsomgeving gaat vooraf aan ieder traject waaraan door Triple S unlimited wordt gewerkt.

 • Onze werkwijze

  Wij werken bij voorkeur op basis van een fixed-price. Bovendien maken we duidelijke afspraken over communicatie en bespreken we frequent de voortgang van projecten met u.

 • Agile- en scrum-methode

  Wij ontwikkelen software bij voorkeur via de Agile- en Scrum-methode. Ook als u niet met Scrum werkt, maar bijvoorbeeld PRINCE 2 gebruikt, kunnen we toch een goede aansluiting maken met uw projectaanpak.

 • Communicatieplan

  Met een communicatieplan stellen wij een leidraad op voor de samenwerking. Bij de Agile-methode speelt directe communicatie een grote rol. Met de Agile-methode verminderen wij risico’s door de software te ontwikkelen in korte overzichtelijke perioden (timeboxes).

  De software van Triple S unlimited is webgebaseerd, waardoor het vrijwel altijd mogelijk is om deeloplossingen op te leveren. Binnen de gedefinieerde timeboxes vallen alle noodzakelijke taken zoals planning, analyse, ontwerp, testen en documentatie. Dit levert na iedere periode bruikbare componenten op.

 • Persoonlijk contact

  Bij de door Triple S unlimited gehanteerde Agile-methode ligt de nadruk op directe communicatie. Bij voorkeur via persoonlijk contact, in plaats van geschreven verslaglegging. De voortgang van het project meten we af aan de hand van werkende producten en/of prototypes.

Onze doelgroep

Hebt u te maken gehad met fusies en overnames waardoor u nu een groot en divers portfolio aan polissen moet beheren? Wilt u uw operationele processen drastisch hervormen en uw IT rationaliseren, maar zijn uw back-office systemen en werkprocessen moeilijk aan te passen? Natuurlijk wilt u dan niet definitief afstand nemen van uw portfolio, omdat u graag de band behoudt met uw bestaande klanten in een periode waarin zij via internet met enkele muisklikken overstappen naar een concurrent. Dan behoort u tot onze doelgroep en kunnen wij als technologiepartner met grote financiële expertise uw projectteam versterken.

 

Wij kunnen vrijwel iedere organisatie helpen die een product aanbiedt in de financiële dienstverlening en een oplossing zoekt die voldoet aan de huidige wet- en regelgeving, denk aan:

 • Kleine, middelgrote en grote financiële dienstverleners die de levenscyclus van hun contractadministraties willen verlengen
 • Nieuwe toetreders binnen de financiële dienstverlening

A Redmore company

Triple S unlimited is sinds 2015 onderdeel van de Redmore Group. Naast Triple S unlimited bestaat de Redmore Group uit Talent&Pro, Profource, Redmore Solutions en Triple A Risk Finance.

Met ruim 1.400 medewerkers is de Redmore Group actief binnen de financiële dienstverlening en mag zij bijna alle grote verzekeraars, banken en pensioenorganisaties tot haar klanten rekenen.

Door wijzigende wetgeving en de technologische ontwikkeling verandert de wereld continu. Burgers en consumenten worden zelfstandiger en mondiger en werken ook samen om betere of nieuwere diensten en producten te krijgen. Organisaties en bedrijven bewegen mee in hun eigen tempo. Redmore wil haar klanten oplossingen bieden om hen in staat te stellen te kunnen anticiperen op de veranderende eisen en vragen vanuit de markt.

Met Talent&Pro, Redmore Solutions, Triple A Risk Finance en Triple S unlimited heeft Redmore een unieke positie in de markt en is zij in staat om consultancy, sourcing en technology in één (gestandaardiseerde of maatwerk) oplossing aan te bieden.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over Triple S unlimited of één van onze diensten,
zoals onze functionele bouwstenen, onze aanpak en onze oplossingen?

Neem contact op