Triple S Unlimited en Redmore Solutions bundelen krachten

12 maart 2018

Continu veranderende vraag en groeiende behoefte aan totaaloplossingen leidt tot fusie binnen de Redmore Group.

De softwarekennis en digitale oplossingsgerichtheid van Triple S Unlimited en het vermogen van Redmore Solutions om bedrijfsprocessen op de juiste manier te stroomlijnen en te optimaliseren worden vanaf heden gebundeld. Een jarenlange succesvolle samenwerking tussen beide dochterbedrijven van de Redmore Group heeft geleid tot een fusie onder de naam Redmore Solutions. Alle activiteiten van de gefuseerde partners zullen geconcentreerd zijn op het adres van Redmore Group: Euclideslaan 2 te Utrecht.

Toekomstige marktontwikkelingen
Bij Redmore Solutions kunnen banken, verzekeraars en vermogensbeheerders terecht voor digitale en procesmatige oplossingen die helpen om klantinformatie op een soepele manier te verwerken, zodat deze bedrijven zelf tijd hebben om zich te focussen op hun core business. Voorbeelden zijn nieuwe systemen voor het verwerken van repeterende vragen over hypotheekadvies of de polis administratie, maar ook projecten rondom het hersteladviestraject van een specifieke verzekering of het uitnutten van closed book portefeuilles. 

Zo kunnen financieel dienstverleners hun klanten nog beter en efficiënter van dienst zijn. Bovendien stellen de totaaloplossingen van Redmore Solutions zakelijk partners beter in staat in te spelen op toekomstige marktontwikkelingen.

Logische stap
Een fusie was de volgende logische stap omdat beide bedrijven van de Redmore Group uitstekend op elkaar aansluiten én al langer samenwerken. “De afgelopen jaren hebben beide organisaties succesvolle projecten opgezet en verschillende oplossingen verder uitgebouwd, waardoor een aantal projecten in een stroomversnelling terecht is gekomen. De samenwerking verloopt al lange tijd voorspoedig”, verduidelijkt oprichter Johan van Duinkerken van Triple S Unlimited. “Voor onze bestaande relaties heeft de fusie geen gevolgen, anders dan dat wij deze nog beter kunnen ondersteunen. Onze dienstverlening blijft uiteraard van dezelfde hoge kwaliteit en ook huidige contactpersonen zullen dezelfde blijven.” 

Volgens Jan van Duijn, CEO van de Redmore Group, past de fusie in de filosofie van het moederbedrijf: “De dochterbedrijven van de Redmore Group werken steeds meer samen om zo soepeler in te kunnen spelen op de continu veranderende vraag en het groeiend verlangen naar totaaloplossingen in de financiële dienstverlening. De opdrachtgever heeft steeds meer behoefte aan het flexibiliseren en verbeteren van bedrijfsprocessen, vaak via digitale, ‘slimme’ oplossingen. Daarvoor zijn ze bij ons aan het goede adres.” 

Probleemoplossers
“We zijn probleemoplossers. Door het combineren van slimme mensen en slimme technologieën en de bundeling van kennis en ervaring kunnen we betere oplossingen aanbieden”, aldus Els Burger, manager Redmore Solutions. 

Bent u benieuwd wat deze samenwerking voor u kan betekenen of heeft u andere vragen, dan horen we dat graag van u!