Oplossingen voor financiële dienstverleners

Welke diensten bieden wij verzekeraars en vermogensbeheerders?

Financiële dienstverleners hebben te maken met grote uitdagingen als het gaat om het operationeel houden van oude polisadministraties. Daarom hebben wij een totaalpakket ontwikkeld aan diensten en oplossingen om polisadministraties gefaseerd te vervangen en te moderniseren.

Triple S unlimited heeft niet alleen jarenlange ervaring met het moderniseren van polisadministratie, maar ook met het ontwikkelen van (kosten)efficiënte oplossingen voor:

  • het uitbesteden van het beheer van bestaande administratieve systemen om de levensduur te verlengen
  • klant- en adviseursportalen die contractadministraties ontsluiten
  • het koppelen van tools en componenten om de werking van het systeem eenvoudiger te maken, of om te voldoen aan nieuwe eisen en wetten
  • het gefaseerd vervangen van administratiesystemen
  • het voorbereiden van migratie naar nieuwe systemen (denk aan documentatie)
  • het vervangen van een deel van het systeem, naar keuze front-, mid-, of backoffice systeem
  • het koppelen van webservices met derden, zoals partners, adviseurs en werkgevers

Totaaloplossing voor contractadministraties

Naast deze diensten hebben we functionele bouwstenen ontwikkeld waarmee we totaaloplossingen voor financiële dienstverleners maken, zodat zij hun contractadministraties goedkoper en gecontroleerd kunnen beheren. We hebben op deze manier al vele opdrachtgevers geholpen om hun klantcommunicatie te stroomlijnen en hun portefeuille(s) te laten groeien.

Uiteraard houden we daarbij ook altijd rekening met de meest actuele financiële wet- en regelgeving. Ook de regels die gelden voor uw risicomanagement kunt u bij ons aanleveren, zodat wij deze kunnen integreren in de contractadministratie.

Waarom functionele bouwstenen?

Wij weten dat IT slechts een onderdeel is van uw probleem. Het gaat om al uw operationele processen. U heeft wellicht honderden productvarianten en voor elk product eigen processen, applicaties en infrastructuren. Wij kunnen u helpen met een rigoureuze hervorming door een systeem te ontwikkelen dat naadloos aansluit op uw behoeften. Dit doen wij in nauwe samenwerking met sleutelmedewerkers die uw zakelijke processen door-en-door kennen.

Om in te spelen op uw wensen, gebruiken we functionele bouwstenen, waarmee we kostenefficiënt een totaaloplossing bouwen. Deze oplossingen zijn flexibel te koppelen aan uw oude polisadministratiesystemen. Tevens kunnen we uw oudere systemen (hard- en software) operationeel houden als blijkt dat technische doorontwikkeling moeilijk, of onmogelijk is. Bijvoorbeeld omdat:

  • geïntegreerde aanpassingen relatief kostbaar zijn
  • de interne kennis over de systemen laag is (specialisten zijn verdwenen)
  • de ontsluiting naar internet en andere systemen slecht is

Met onze functionele bouwstenen kunnen we vrijwel alle processen van financiële dienstverleners moderniseren, stroomlijnen en online toegankelijk maken.

Gefaseerd vervangen van administratiesystemen? Koppelen van
financiële webservices met derden? Triple S unlimited doet het snel en (kosten)efficiënt.

Besteed uw administratieve systemen uit en verleng de levensduur

Wilt u meer informatie over Triple S unlimited of één van onze diensten,onze functionele bouwstenen, onze aanpak en onze oplossingen?

Neem contact op