Nu ook collectieve verzekeringen mogelijk binnen BizTrack

5 februari 2014

U kunt steeds meer met BizTrack. Informeerden wij u eerder al over de beleggingsadministratie en de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen waarmee BizTrack is uitgebreid. Nu kunnen wij u vertellen dat u ook collectieve verzekeringen kunt administreren met BizTrack. We hebben deze oplossing ontwikkeld in samenwerking met Dazure, dat dit product aan haar GoedIdee lijn heeft toegevoegd.
De collectieve verzekeringen zijn eenvoudig met een Excelsheet in te lezen en kunnen diverse gegevens bevatten die belangrijk zijn voor collectieve verzekeringen. Denk hierbij aan werkgever-, stichting-, werknemers-, of ledeninformatie, jaarsalaris, WMK klasse enz. Het beheer van de collectieve verzekeringen wordt binnen BizTrack op dezelfde manier behandeld als de andere producten. Mutaties worden evenals nieuwe invoer ook in Excelsheets opgevoerd. Ook zijn er voor de collectieve verzekeringen documenten aan BizTrack toegevoegd, zoals de collectiviteitsovereenkomst en het deelnemersoverzicht, waarin de werkgever maandelijks een overzicht krijgt van de deelnemers en de premies.
Bent u ook op zoek naar een oplossing voor het administreren van uw collectiviteitsverzekeringen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.