MijnGeldzaken.nl wint de PensioenWegwijzer 2016

7 november 2016

Met trots zagen wij op 3 november jl. FinBase de finale van de PensioenWegwijzer 2016 winnen. FinBase won de prijs met het platform MijnGeldzaken.nl. De wedstrijd is een initiatief van Wijzer in Geldzaken en is georganiseerd in het kader van de Pensioen3Daagse. De vakjury, voorgezeten door Jetta Klijnsma (staatssecretaris Sociale Zaken en Werkgelegenheid), vond het platform MijnGeldzaken.nl een overtuigende winnaar. De inzet van het platform bij werkgevers, de online en offline mogelijkheden en de resultaten die worden behaald om deelnemers inzicht te geven, ook bij lager opgeleiden, werden daarbij specifiek genoemd.
MijnGeldzaken.nl biedt de consument integraal inzicht in de persoonlijke financiƫle situatie tot en tijdens pensioen en geeft de gebruiker via de online advieskamer laagdrempelig toegang tot onafhankelijke adviseurs door het gehele land.

Triple S unlimited is al vanaf het ontstaan van MijnGelzaken.nl verantwoordelijk voor de ontwikkeling en onderhoud van het platform. Wij zijn dan ook erg trots op de behaalde overwinning. Lees hier het volledige persbericht.