Document Template Creator de oplossing voor uw mailingen en correspondentie

26 november 2012

Op zoek naar een documenten generator voor uw uitgaande correspondentie zoals, polisbladen, certificaten, jaaroverzichten of mailingen?

Wellicht biedt de Document Template Creator (DTC) de oplossing voor uw organisatie. De DTC is een door Triple S ontwikkelde applicatie waarmee op een eenvoudige manier allerlei documenten kunnen worden gecreëerd, beheert en verwerkt. De applicatie zorgt ervoor dat document templates met externe data gegevens automatisch samengevoegd worden tot één document. Het is dus voor de gebruiker mogelijk om op een makkelijke manier documenten voor de gebruiker en derden te creëren en te beheren. De applicatie welke oorspronkelijk ontwikkelt werd als toevoeging op het polis administratiesysteem BizTrack van Triple S, kan nu dus ook ingezet worden als documenten generator voor systemen van derden.

Voordelen van de DTC zijn:

  • Gebruiksvriendelijk en eenvoudig te beheren
  • Kan alle documentensoorten (factuur, polisblad, dossierkaart) in PDF creëren
  • Template beheer werkt volledig binnen MS Word
  • Importeren van gegevens gerelateerde tabellen
  • Mogelijkheid om direct voorbeelddocument in te zien
  • DTC is door systemen van derden te benaderen via Webservices

Door de DTC aan uw administratiesysteem te koppelen, kunt u dus op een eenvoudige manier uw correspondentie voor uw cliënten verzorgen, maar ook mailingen, jaarwerk en andere informatie verstrekkende correspondentie kan middels de DTC gecreëerd worden.

Wilt u meer informatie over onze Document Template Creator en de mogelijkheden van de applicatie in combinatie met uw administratiesysteem, neem dan contact met ons op johan.vanduinkerken@3su.nl