Dazure en Triple S opnieuw een geslaagd project

16 mei 2017

Eén van onze klanten van het eerste uur, Dazure, heeft afgelopen maand hun range van producten uitgebreid met de GoedIdee Woonlastenverzekering. Natuurlijk is ook dit product geïmplementeerd in BizPropeller (offerte tooling) en BizTrack (polisadministratie).

Het uitgangspunt van Dazure is altijd goede en transparante producten in de markt te zetten, tegen een scherp tarief, waarbij de consument centraal staat. En dat is ook deze keer weer gelukt. De scherpe prijs wordt mede mogelijk gemaakt door het Straight Through Processing welke in BizTrack geïntegreerd is. Doordat de processen nauw op elkaar aansluiten, is er minimale inzet vereist voor acceptatie en verwerking van aanvraag tot polis.

Na een implementatieperiode en een uitgebreide testperiode van in totaal 3 maanden, waarbij sprake was van een intensieve samenwerking tussen beide partijen, is het product uitgerold op de markt. De GoedIdee Woonlastenverzekering kan  zowel via het adviseursportaal aangevraagd worden als ook via diverse aanbieders door middel van een webservicekoppeling. En met succes, want de GoedIdee Woonlastenverzekering is met enthousiasme ontvangen en inmiddels al veelvuldig aangevraagd en afgesloten. Wil je meer weten over de GoedIdee Woonlastenverzekering klik dan hier.