BizTrack nu ook als kwaliteitscontrole systeem ingezet

7 april 2017

Dat BizTrack een veelzijdige applicatie is dat bewijst één van onze laatste projecten wel. In opdracht van een hypotheek associatie heeft Triple S samen met Redmore een kwaliteitscontrole systeem ontwikkeld. Hierbij worden hypotheekadvies dossiers van diverse adviseurs onder de loep genomen door collega adviseurs of full time reviewers. Het doel hiervan is om zo inzicht te krijgen in de kwaliteit van het advies van hun adviseurs en zodoende de kwaliteit van de adviesrapporten te verbeteren.

De controles worden uitgevoerd op basis van thematische vragenlijsten welke de reviewers gebruiken voor het controleren van de dossiers. Na het doorlopen van dit proces wordt er een uitslag gegeven over het dossier. Hiermee kan de organisatie een vervolgtraject starten. Het systeem stuurt de gehele workflow aan en informeert de adviseurs en de reviewers over de te nemen stappen tijdens het proces. Aan de hand van de status krijgen de medewerkers een e-mail of een work item toegevoegd aan hun werklijst.

Al deze informatie wordt vastgehouden in BizTrack. Door middel van een overzichtelijk dashboard kan de organisatie eenvoudig monitoren wat het kwaliteitsniveau is van de adviesdossiers per adviseur per periode. Natuurlijk kunnen de gegevens ook via uitgebreide rapportages opgevraagd worden, zodat deze ook bij vervolgtrajecten gebruikt kunnen worden.