BizPropeller

Snelle en efficiënte offertetrajecten met BizPropeller

Online offertes aanvragen voor verzekeringen,
pensioenen en beleggingsproducten

Bent u op zoek naar een oplossing om uw offertetrajecten te versnellen? Dit kan met BizPropeller, een offerte- en aanvraagsysteem waarmee financieel adviseurs, of consumenten, een online offerte kunnen laten maken voor verzekerings- en beleggingsproducten. Met een aantal basisgegevens kunnen zij zelf een berekening maken, waarmee ze direct premies of voorbeeldrendementen op hun scherm krijgen.

De meerwaarde van BizPropeller is dat u het direct kunt koppelen
aan uw bestaande infrastructuur, denk aan uw website en backofficesystemen. Het stroomlijnt uw processen door deze te standaardiseren en online te brengen, zodat u de werkdruk beter kunt verdelen en uw medewerkers in de backoffice ontlast worden. Omdat het systeem een gestructureerde werkwijze stimuleert, kunnen ook nieuwe en tijdelijke medewerkers heel snel met de offertes aan de slag.

Aanvraag cq. offertesysteem geschikt voor verzekeringen, pensioenen en beleggingsproducten

Offerte per mail

Wanneer werkgevers, adviseurs of consumenten interesse hebben in uw producten dan kunnen zij na de eerste verkennende aanvraag in BizPropeller nog meer gegevens invullen. Deze gegevens kunnen voor een bepaalde periode bewaard blijven in het systeem zodat de aanvragers niet direct hoeven te beslissen. Tevens is het mogelijk om de offerte per mail te versturen, of om deze af te drukken.

Gegevens in een keer doorzetten

Indien de offerte gecontroleerd en akkoord is, dan kan deze met 1 druk op de knop doorgezet worden naar de backoffice voor verdere verwerking. Alle benodigde gegevens en bestanden kunnen worden meegestuurd, zodat deze niet opnieuw ingevoerd hoeven te worden.

Wettelijke zorgplicht

Om te voldoen aan uw wettelijke zorgplicht hebt u bovendien de mogelijkheid om BizPropeller te combineren met de BizQuiz plug-in. Hiermee bepaalt u aan de hand van een zelf in te vullen vragenlijst wat het risicoprofiel is van de aanvrager en kunnen zij bij veranderingen in de beleggingshorizon dit profiel snel actualiseren.

Voordelen van BizPropeller

  • Flexibel inzetbaar: geschikt voor hypotheken, verzekeringen en vermogensbeheer
  • Sluit aan op bestaande website, consumentensite of intranet
  • Inlog beschikbaar voor zowel adviseur als consument
  • Berekening op basis van gegevens die klanten zelf invullen
  • Te koppelen aan BizQuiz plug-in om klant-, risico- en/of beleggingsprofiel te bepalen
  • Inzage status offerte en mogelijkheden om offertes te wijzigen

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over Triple S unlimited of één van onze diensten,
zoals onze functionele bouwstenen, onze aanpak en onze oplossingen?

Neem contact op