BizMedic

Beoordeel de gezondheid van uw verzekerde met BizMedic

Doorloop het medische beoordelingstraject
snel, eenvoudig en online

De medische status/gezondheid van uw klanten beoordelen doormiddel van een compleet geautomatiseerde medische portal. Hiervoor heeft Triple S unlimited de BizMedic applicatie ontwikkelt. Zo kunt u een offerte binnen 10 minuten omzetten naar een polis inclusief de medische beoordeling van de verzekerde(n). Met het oog op Straight Through Processing is deze module onmisbaar in uw polis aanvraagstraat

Triple S unlimited ontwikkelde daarom BizMedic. Met deze online applicatie kunnen uw klanten een offerte binnen 10 minuten omzetten naar een polis, inclusief een medische beoordeling van de verzekerde personen. Heeft u al een online aanvraagmodule voor polissen, maar bevat deze nog niet alle (medische) gegevens? Met BizMedic van Triple S unlimited vult u dit hiaat en verlopen uw processen werkelijk soepel en integraal via Straight Through Processing.

De online gezondheidsverklaring in gewenst formaat

Medische beoordeling

De BizMedic Module hebben wij speciaal ontwikkeld voor de medische beoordeling van verzekerden die een levensverzekering willen aanvragen of muteren. Na het indienen van een aanvraag krijgt de verzekerde een e-mail waarmee hij of zij op een beveiligde omgeving een gezondheidsverklaring kan invullen. De vraagstelling en beantwoording van de gezondheidsvragen kunt u per medische waarborg instellen.

Bij bijvoorbeeld een verzekerd kapitaal tot €200.000 of als de verzekerde een tijdelijke dekking wil, dan kunt u een korte vragenlijst tonen. Maar indien de verzekerde rookt en niet sport dan kunt u ook een langere, of andere, vragenlijst tonen. Na het invullen van deze gezondheidsverklaring wordt bij een ‘schone’ acceptatie het medisch advies direct bepaald en doorgezet naar de backof ce.

Indien er geen ‘schone’ acceptatie is dan kan afhankelijk van de score een medisch advies cq. opslag bepaald worden door de medisch adviseur om deze vervolgens door te zetten naar de backof ce voor acceptatie.

Gebruiksvriendelijke medische portal

BizMedic is een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke portal die alle informatie toont en bewaart die nodig is om een dossier medisch te beoordelen. Toegang en inzicht in de portal is per niveau in te stellen, zodat alleen geautoriseerde medewerkers van de medische afdeling privacygevoelige en vertrouwelijke informatie kunnen bekijken.

Flexibiliteit

Omdat geen klant hetzelfde is, biedt Triple S unlimited bij de ontwikkeling van deze module de exibiliteit die u als opdrachtgever nodig heeft om uw bedrijfsspecieke processen te ondersteunen. Dit betekent dat u de work ow en verschillende acties voor een medische beoordeling, zelf kunt inrichten. U zit dus niet vast aan een standaard proces of vaste e-mail- en documenttemplates. Tevens kunt u op elk gewenst moment en eenvoudig de proces ow of templates aanpassen als er wijzigingen optreden.

Voordelen van BizQuiz

  • Volledig geautomatiseerde Straight Through Processing
  • Inzage op verschillende autorisatieniveaus mogelijk
  • Koppeling met externe (medische) adviesorganisaties mogelijk
  • Geen standaard proces ow of inrichting
  • Verschillende vragenlijsten voor verschillende eigenschappen van een aanvraag
  • E-mail- en documenttemplates zelf op te stellen en te wijzigen

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over Triple S unlimited of één van onze diensten,
zoals onze functionele bouwstenen, onze aanpak en onze oplossingen?

Neem contact op